Voor de ideale huisgenoot!  
29 november:  17.426 actieve leden
   

  Snelzoeker

Login with Facebook

  Inloggen
Nickname:
Wachtwoord:
Onthouden
Wachtwoord vergeten

Foto-advertentie
Emmaluna, Berchem
Emmaluna zoekt woonruimte in Berchem. Ge´nteresseerd? Klik dan snel op de foto of op de link voor meer details.

 

Privacyverklaring

Privacy en bescherming

1 Het privacy beleid zoals hieronder omschreven maakt deel uit van de gebruiksvoorwaarden van WoningDelen. Door inschrijving verklaart u dat u met dit beleid instemt en u eraan te conformeren.
2 Het direct of indirect opnemen van contactgegevens zoals telefoonnummers, straatadressen, achternamen, URL's, e-mail adressen, ICQ-nummers, of andere persoonlijk herleidbare informatie danwel het doen van verzoeken ter verkrijging van contactgegevens is niet toegestaan in oproep, profiel of op beeldmateriaal.
3 U verklaart geen foto's van seksuele aard, uw jeugdfoto's, groepsfoto's, foto's van dieren of foto's van andere mensen dan uzelf of woonruimte of bedrijfsruimte van anderen dan van uzelf op WoningDelen te publiceren. WoningDelen behoudt zich het recht voor om foto's, animaties of andere afbeeldingen te weigeren, wijzigen of te verwijderen.
4 WoningDelen controleert alle profielen, en zal profielen zonnodig wijzigen of weigeren die ongepaste of obscene uitspraken bevatten. Profielen die gericht zijn op louter seksueel contact, of die niet beantwoorden aan de geest van de service worden verwijderd.
5 U verklaart eerlijke en accurate informatie over uzelf te verschaffen.
6 U stemt ermee in deze informatie actueel te houden en als uw omstandigheden wijzigen de informatie aan te passen, of bij te werken. Als blijkt dat door u verschafte informatie onjuist, of incompleet is, behoudt WoningDelen zich het recht voor uw inschrijving te beëindigen en u verdere toegang tot de site te weigeren.
7 U stemt ermee in dat u persoonlijk verantwoordelijk bent voor wat u op onze site publiceert, als mede uw interacties met andere leden.
8 U verklaart dat uw inschrijving bij WoningDelen strikt door u persoonlijk gebruikt zal worden. Het is anderen niet toegestaan uw inschrijving te gebruiken voor anderen en u mag uw inschrijving of wachtwoord niet overdragen of toewijzen aan een andere persoon of entiteit.
9 U verklaart dat u zich op geen enkele wijze zult voordoen als een ander dan u werkelijk bent. Dat houdt ook in dat u zich niet als een ander lid of een werknemer van WoningDelen zult voordoen.
10 U verklaart WoningDelen op geen enkele wijze te zullen gebruiken voor het adverteren van diensten of producten, noch te zullen aanwenden voor welke vorm van commerciële doelen/doeleinden dan ook.
11 U verklaart het gebruik van WoningDelen en plezier van andere leden niet opzettelijk nadelig te beïnvloeden of te storen.
12 E-mail-berichten die door u aan andere leden worden verstuurd worden door WoningDelen als privé-gegevens behandeld. WoningDelen behoudt zich het recht voor om op klachten van andere leden maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn beschreven in deze gebruiksvoorwaarden.
13 Opgave van persoonlijke informatie is vrijwillig. De informatie die u opgeeft zal worden gebruikt voor het zoekproces, dat wil zeggen dat op basis van een profiel dat u aan WoningDelen opgeeft, gezocht zal worden in de database met alle verzamelde gegevens (waaronder die van u) naar de best passende WoningDeler. Een lijst met geselecteerde WoningDelers zal worden getoond op het scherm van het zoekend lid. Alle door de kandidaat opgegeven informatie, met uitzondering van directe contactgevens zoals het e-mailadres is op dat moment opvraagbaar door het zoekend lid.
14 De informatie die u opgeeft kan worden gebruikt voor de bestudering van demografische gegevens. Deze gegevens onthullen absoluut niets over individuele personen, maar hebben betrekking op gebundelde informatie zoals: hoeveel mannen/vrouwen bezoeken de site, in welke leeftijdsgroep is de grootste hoeveelheid bezoekers geconcentreerd, welke artikelen zijn het meest populair, etc. Deze gegevens kunnen door WoningDelen beschikbaar worden gesteld aan (commerciële) derden. Bestudering van deze informatie stelt WoningDelen in staat WoningDelen steeds meer op de wensen van onze leden aan te passen.
15 WoningDelen is zo opgezet dat e-mailcontact altijd via het anonieme mailsysteem van WoningDelen kan verlopen. WoningDelen raad u sterk aan te wachten met het uitwisselen van persoonlijke gegevens totdat u er zelf zeker van bent dat dit ook daadwerkelijk verantwoord is om te doen.
16 Er is alles aan gedaan om WoningDelen zodanig te beveiligen dat uw gegevens in een veilige omgeving zijn opgeslagen. Slechts een beperkt aantal medewerkers van WoningDelen heeft toegang tot uw gegevens en dan uitsluitend wanneer nodig. Persoonlijke gegevens die u bij de registratie verstrekt anders dan uw oproep, profiel en foto, zijn niet toegankelijk voor derden: ze worden niet doorgespeeld, verkocht of uitgewisseld.
17 Bij WoningDelen worden geen adres gegevens geregistreerd anders dan voor eventuele betalingen. Betalings- of eventuele creditcardgegevens worden zodra u tot betaling overgaat, volledig onder bankgeheim behandeld.
18 Uit veiligheidsoverwegingen logt WoningDelen het ip-adres van uw computeraansluiting. WoningDelen behoudt zich het recht voor om, in geval van misbruik, aan de hand van het ip-adres gegevens over u en uw aansluiting te achterhalen.

 
Foto-advertentie
Tim2020, Brugge
Tim2020 zoekt woonruimte in Brugge. Ge´nteresseerd? Klik dan snel op de foto of op de link voor meer details.

  Vraag & Antwoord

 
| Over WoningDelen | Adverteren | Pers | Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring |
© 2007-2015 WoningDelen. Copyright - All rights reserved.